Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mango...älskade mango....

 

 

oval grön och lite röd

ligger du  mjukt i min hand

du följer med mig hem

resvan.....

 

var har du växt

vem var din mor

 

perfekt i färg och skrud

jungfruligt mogen

lite blyg

 

ger den kärleksfullt

till vana händer

min vackraste kniv

resvan även den

 

akta dig 

den är vass

lägg den rätt i handen

 

stum ser jag på

du skalar bakvänt

 

så likt dig

du tar inte

du ger

 

skalen ramlar

mot mitt 

hjärta

 

fyller tallriken

med den vackra

svaga blomdekoren

 

mammas

vad jag älskar den

 

du blottar

det gula fruktköttet

så här gör man

säger du 

och ler

 

vad jag älskar detta leende

 

det gula fruktköttet 

doftar parfym

sött ...sött

 

solgul rinner saften

 

den bildar droppar

utefter handleden

 

vill slicka i mig saften

men hejdar mig

 

det vore att förstöra

det är så vackert

att se dig skala en Mango...

 

Mangon ligger blottad

försiktigt för du in den

vackra tunna kniven

 

och känner dig för

där är den

 

kärnan.....hjärtat...stenen..

vant

skär du runt ...runt

 

det droppar av

solgul parfymerad

saft

 

sluter mina ögon

när du bjuder mig att

smaka

 

alla mina sinnen 

är där

 

doften..färgen....smaken....

och solen 

 

solen...

 

och i rummet 

en himmel.....

 

vad jag älska dessa 

stunder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

papessa 110119

 




Fri vers av papessa
Läst 588 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-19 20:57



Bookmark and Share


  aol
underbart ljuvligt skaldat, så berörande vackert, bokmärke sså klart
2011-01-27

  Bodil Sandberg VIP
oooo så ljuvliga rader papessan!!inget på denna Jord som en mango..lent så mjukt så fint så delikat! applåder!!
2011-01-27

  illusionisten
Stackars man(go). För några sekler sen var det ridderligt att ge sitt liv för en kvinna.
2011-01-20

  ~Leonardo~
låter precis som att du fångat något alldeles underbart...i ett å samma ögonblick. vilken ljuv atmosfär!!!!
2011-01-20

  Piann VIP
Så sensuellt skrivet.
2011-01-20

    Maria Malm
Vad jag älskar dessa rader..ljuvligt!
2011-01-20

    ej medlem längre
Att få en frukt att framstå så här sensuellt är stort!
2011-01-20

  Aisha VIP
..åh...
så vackert sensuellt förföriskt

jag känner doften
och smaken

fint!
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan