Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen har inte lagt sig

Stormen har inte lagt sig

Tiden går men stormen rasar fortfarande inombords

Än hit än dit kastas jag

Hopp förtvivlan

Hat sorg

Vrede men aldrig lycka

Sen den 7: dec har denna storm rasat

Jag har inget tålamod, måtte det ta slut snart

Eller kommer det aldrig att ta slut

Hur går man vidare

Går man bokstavligt

Eller är det i min kropp som det går vidare

Eller Eller går det inte vidare

Om det känns som en storm i mig hur känns det då i min son som faktiskt är den som är drabbad?




Fri vers av MammaMia
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-19 19:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande.
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

MammaMia
MammaMia