Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var det värt??

Kan vi älska
Hur gör man
Vad innebär att älska
Innebär det
Försakelse
Förvirring
Njutning
Egoism
Narcissism

Alltså är kärlek en plåga
Eller ett sätt att tända vår låga(livslust

Vad händer om man aldrig tänder den lågan el upplever allt det medför

Blir det någon skillnad????




Fri vers av MammaMia
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-29 15:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
För mig innebär det ett personligt val att välja kärlekens väg som gör mig själv lycklig i slutändan.
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

MammaMia
MammaMia