Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trummorna

Trummorna
från ditt inres djupa skogar
kallar Den Andre

Vinden från havet
formar träden
till bokstäver

som bara går att läsa
och forma till ord

för den som inte lärt sig
att glömma

Gå till grottan
bortanför vattenfallets ridå

och du är
nära målet




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-19 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP