Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i lustgården

Äppelblom

och inget är
som förut

Doften av citrus
klär av mig

ljudet av fötter
på väg
mot lundens inre ljus

får mig på fall

utan vilja
att någon gång

vända åter
till vandringens
begynnelse




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-19 19:51



Bookmark and Share


  anita VIP
Underbar
2011-01-20

    ej medlem längre
Caramba!!
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP