Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Union

 

Lost inside the union of our souls

where both love and sorrow meet.

 

In this shelter I can hide

drown in our love, at the edge of sanity.

 

My melancholy immense

in the sweet of your soul.

 

 

The dark black wings on his back spreads

surrounds me, takes me in.

 

He cries the tears I was keeping

black tears, like warm rain fall.

 

Arms around arms, heart to heart

our passion are created in our dreams.

 

Within each other sleeping, as one.

This union becomes my shelter and eternal home.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-19 20:48



Bookmark and Share


    J. Herward
Wow, Katinka jag måste bara berätta om den urcoola scenen som formades i mitt huvud när jag läste dessa rader! Jag såg en väldigt bra story om två älskande som levde farligt på knivseggen av det tillåtna och oförlåtliga, en synd och en kamp för överlevnad. kort och gott, förbjuden kärlek mellan ondskan som tar form i blodet och det rena manifestet i ungdomen.

(Demon and human)

Nu har jag flummat färdigt!! fick bara sådan lust att börja skriva på en novell om detta ;)
2011-03-09

  Ninananonia VIP
:) Vackert!
2011-03-03

  Ninananonia VIP
:) Vackert!
2011-03-03

  Delilah Juno VIP
Nice ! Glad I found you.
2011-01-20

  Johan Bergstjärna VIP
Good, beautiful!
2011-01-19

    ej medlem längre
English frees our minds..sometimes


Thank you!
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP