Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns ni ,minnesgoda läsare, den lilla roliga "streckfiguren" som ,ackompanjerad av roliga ljudkulisser, föll av en rät,fast linje och, ALLTID, lyckades klamra sig fast och ta sig upp igen ? ! Diktar lite kring detta fenomen från en gången tid...


"Linus på Linjen !"

Linus på Linjen !
förde sin eviga kamp
under sin färd utan slut
mot ett mål som ingen visste

Linus på Linjen !
kunde vara Du
kunde vara jag
man faller, reser sig
dag efter dag

Linus på Linjen !
kunde vara livets resa
med båd´framgång och nesa
ett steg fram, två tillbaka
markerar väl vad man försaka

Linus på Linjen !
man skrattade hjärtligt
åt denna figur
så öppenhjärtigt
en komisk "filur"

Linus på Linjen !
Såg gärna repris
på denna "legend"
en tänkvärd "trend"
på något vis........

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-19 21:54



Bookmark and Share


  ULJO
Linus på Linjen, vilken nostalgitripp.
2011-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Linus på Linjen är alla de som skriver och skriver enbart i syfte att provocera någon och ändå läser denne någon aldrig vad de skriver. Till sist sliter de sitt hår i ren frustration.
2011-01-20

  aol
jag minnes honom väldigt väl bra skriftat, hoppas han efter din dikt kommer igen,
2011-01-19

  Suzy med punkterna
Vilken nostalgitripp du förde mig på, tack
2011-01-19

  Redeemer
Jodå, visst minns man Linus!
Extremt enkel animation med dagens mått mätt, men fantastiskt bra ändå!
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska