Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld så konstig


vattnet urholkar stenen
som livet urholkar dagarna

livet är en teater föreställning
där vi spelar för varandra
under himmlavalvet

som jägare
jagar vi bytet
ibland bommar vi

tiden är flexibel
i bland husen
där vi lever
med ett nerlagt byte










Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-20 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson