Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dum människa, en tragisk idiot helt enkelt, och han sätter dom som chef så alla flyr.... "den tatuerade dåren"


PEAB behöver inte nån mer dålig reklam


PEAB behöver inte nån dålig reklam

De har en idiot en taturad skyltdocka

I dum och fetformat

Som ordnar det

Som likt en övergödd sköldpadda

Går runt på deras ”dotterbolag”

Och ska sköta "vissa" leveranser

”xxxxxsson turtle and shit”


Men inte ens det, klarar han av

En riktig "bullshit"

Så han är mest av allt ett dåligt skämt

På alla byggen allt från stan

Och till hyggen…..

Men man blir alldeles Matt

På sån bristande men ”skyltad” inkompetens




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-27 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO