Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser det vackra nu...


Idag syr jag ihop mina blödande sår
Med starkare tråd
Än någonsin förut

Du ska aldrig mer
Få mina sömmar att spricka
Mitt korthus att rasa
Mina drömmar bli till intet

Idag ser jag solen
Inte mörkret
Idag andas jag vårens klara luft
Inte höstens unkna kalla

Jag föll hårt för sin skull
Jag landade i törnet bland stenar
Jag gick sönder
Det gjorde ont

Men jag har rest mig nu och blött färdigt
Nu lagar jag mig
Med hopptes glödande helande tråd
Jag ser det vackra nu
Inte det fula som då

Livet har vänt tillbaka och varsamt smekt min kind
Och aldrig mer
Vill jag falla fritt
För dig…

TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 357 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-20 14:59



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vilken bra text...man kan känna smärtan i fallet och när du syr ihop dig....
2011-01-23

  Anna*
Så gott att du samlar ihop dig och reser dig upp igen. Det är ett arbete viktigare än något annat tror jag, för att kunna gå vidare och leva ett rikt och gott liv. Applåder
2011-01-23

  Ninananonia VIP
Det är styrka!
Och ändå sorg!
2011-01-21

  Ninananonia VIP
Jättebra! :)
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT