Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå Pjoke

 

omfamnar min kropp som ett akkustiskt norrsken,

Hans blå ögon fyndar på dem som känner min själ

-Realistiska läppar som vill formas kring min hud

-Vill du somna på mitt hår? Blå himmel

Hans kropp förföljer min aroma vart jag än går

Hjärtats ånga stannar i mina tankar

näst intill illusionens mystik

Blå visor finner min melodi

i tidbönen

 

-Rekreationsminnen

Åh blå pjoke

Min självfallna disciplin på naturliga ögon

-din fulländade kärlekssaga blev

en jordbävning - Återberättad

för en välordnad framtid

Blå pjoke´s spårlösa besatthet

kunde höras i mina förödande skrattgropar

skildras i tusen dialekter

 

Sedan kom den

Gyllene duken

en utmärkt

gestalt dryg, knappt

rörd spändes

mellan blå rader

 




Fri vers av melancholia
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-20 15:05



Bookmark and Share


  Kim VIP
Lite hemlig underfundig text men ack så rar! Realistiska läppar, somna på mitt hår, disciplin på naturliga ögon och mina förödande skrattgropar! Det köper jag HUR LÄTT SOM HELST!
2011-12-08

  Dilsewat
Du fångar så mycket på så korta rader.
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

melancholia
melancholia