Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Un amore così grande

Un amore così grande
una bella storia dell'amore
l'amore della mamma
per su bambino
bellissima storia d'amore

Sì, l'amore c'è
amore mio sta là
però l'amore della mamma
resta il primo...
------------------------------------
En kärlek sà stor
en vacker historia av kärleken
mammans kärlek
för sitt barn
den vackra kärlekshistorien

Ja, kärleken är här
kärleken min är där
men mammas kärlek
förblir den första...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-20 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm