Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara vacker kan nog ha sina fördelar


Att vara ful sina nackdelar

Att vara någonting emellan dessa delar

betyder nog bara

att man är alldaglig?!

Ken Cassel
20/1-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-20 19:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tänkvärda rader...men ...vad är ful och vad är vacker.-...ligger inte det i betraktarens ögon
2011-01-23

  anits VIP
Ja, man kan aldrig veta
2011-01-20

  aol
du vet jag är ystads vackraste karl, ler
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel