Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidrörande



formen tänjer

förlänger
det outsagda

så jag dröjer mig kvar
utmed linjer
av saknad

i behov att få känna
ditt ansikte




Fri vers av evana
Läst 503 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-20 19:36



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skapar en känsla för nära precis bredvid som lyser igenom i saknad!
2015-07-12

  Lena Själsöga Keijser
jag önskar ej söka orden i beskrivandet av det jag upplever
dina ordbilder är vackra penslar

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-22

  Svartsilver
ljuvt vacker
2011-01-21

    Max Poisé
En mycket skör och vacker dikt som tilltalar!
2011-01-20

  Ola Rydberg
Vackert
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana