Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetar lite kring konsten att visa hjältemod...


Jag är ingen hjälte, men....

Jag är ingen hjälte, men
vill ändå så mycket

Jag är ingen hjälte, men
vill hålla för trycket

Jag är ingen hjälte , men
skulle gärna stötta
den som fanan tager
från de redan trötta

Jag är ingen hjälte, men
tror på en omvandling
en positiv förvandling
stöder sådan handling

Jag är ingen hjälte, men
inser kampens nytta
mot det hägrande målet
fram vi det ska flytta
vi tar det Svenska Stålet (!)

Jag är ingen hjälte, men
finns med där framme
en bundsförvant
intill sista "gramme´"
finns jag på MIN kant

Jag är ingen hjälte, men
deltar till "sista droppen"
delar ut den sista "proppen".......

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-20 22:49



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra helt enkelt. // AA
2011-01-20

  aol
bravo Mats gillas känner själv så
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska