Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min ateljé

 

i den gryende vårens späda ljus
träder väggarna fram
tar mod till sig
och vågar grönska

omsluten vaggar jag hoppet
känner det slå rot
och gro

ja
jag tror på det här




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-20 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger