Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett gammalt namn på något jag inte ens minns, men, so what ? Ekivokt ? Bara förnamnet...


"Hakka Pelitta !"

Hakka Pelitta !
En dunderskön fitta !
som suger in den som
Volta
då slipper man
vål(d)ta (!)

Hakka Pelitta !
Namnet var Britta (!)
med "snabbrankad" klitta
kom hon som tåget
fyllde helt tråget

Hakka Pelitta !
Törs inte titta (!)
efter de följder
sadistiska fröjder
orsakat chocker
stafylokocker (!)

Hakka Pelitta !
Nu minns jag !
ett mönster
såg, från ett fönster
visst randigt det va´
så skamligt, haha !
enligt minnet mitt
så svart och vitt (!) .....

---







Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 321 gånger
Publicerad 2011-01-21 09:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner du till Övre Volta?
2011-01-21

    Max Poisé
Varumärket för Nokias Vinterdäck!
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska