Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter mörker kommer ljus


mörka stunder finns i livet
hur orkar man vidare
från gråt och förtvivlan

livet stannar inte
solen och månen lyser
där ute skrattar människor

nerför kinden formar
tårarna rännilar
som droppar mot golvet

när smärtan och tårarna försvinner
kommer hoppet åter
men just nu hittar du det inte




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-21 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson