Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarblå himmel

”Du är i mitt hjärta,
Tonsatt till en klarblå himmel,
Präglad av skarpt ljus,
Och upplösta konturer”

”Men en vägg har skapats,
Tornar långt upp mot skyn,
Skiljer dig från mig,
Nutid från dåtid.”

Tillfälliga hål blottas då & då,
I den kompakta muren,
Jag förnimmer dem,
Enbart genom min fantasi.”

”Ingeting är som förut,
Kan ej bli det heller,
Vi går omvägar förbi varandra,
Talar olika språk.”




Bunden vers av Robert Halvarsson
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-21 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson