Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypotes

Tror att det kanske
eventuellt
finns
liv

Ja, det är möjligt
En hypotes

Att liv finns

innan döden




Fri vers av Robert Halvarsson
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-09 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson