Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå, gå gå

Ord likt små små ljus
som tänds och släcks
och släcks och tänds
Och om och om igen

Förvirringen är lagen
En grånad tjänsteman
Säger gå, gå, gå! förgå!
Ja, jag gick, jag. Trött.. så

- Ja?

.. Nya tysta viskningar
Som ingen ska får höra
Hörs ändå, sägs ändå

- Nej.

Vinklade, likt små ljus
Utom räckhåll för dig

Släcks ändå

Tänds ändå




Bunden vers av Robert Halvarsson
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-09 16:51



Bookmark and Share


  Henrik Sjöberg
Som sagt, jag gillar "förvirringen är lagen".

2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson