Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopparhav

Jag skulle vilja gå en stund,
I staden med min vän
Där kartor inte längre finns
Och jobbet kommer sen

Jag skulle vilja gå en stund,
Med luften kyligt klar
Dit varje främling delar
Ett hjärta och ett svar

Barn ler skapar droppar
Likt hav av guld och koppar
Som solen speglar vackert
Och bildar som en flod
Av förhoppningar och mod




Bunden vers av Robert Halvarsson
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-22 21:31



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Du har en fin harmoni i texten.
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson