Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du?

Livets mollackord,
Dröjer sig kvar

En bris av frisk luft,
Ett ösregn senare

Kan du förstå?

Inte jag




Fri vers av Robert Halvarsson
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-12 18:55



Bookmark and Share


  miljas
Snygg fångst av det ogreppbara livet!
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson