Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvaro

Genom kotor

och lemmar

erfor du världen

såsom en smärta

...

En rörelse från dig själv

in i det blinda

det ouppklarade




Fri vers av Robert Halvarsson
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-15 21:30



Bookmark and Share


  Henrik Sjöberg
Enkelheten lönar sig.
En applåd från mig!

Henrik
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson