Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utebliven dialog


Julgranen är avklädd

väntar på bålet

vill inte medverka

i någon intervju

eller synas på bild.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 173 gånger
Publicerad 2011-01-21 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans