Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja inte kvinnan heller men det är nog nån kvinnas sak att skriva


MAN saknar inte mannen förrän



Hon drev mej bort sa han
Drev bort mej från henne
Till en annan
Till dess det var sant
Jag hade min kärlek nån annan stans


Först då
Så kom hon på
Att hon älskade
Och att hon önskade mer
Att åren skulle bli fler

Så han lovade att försöka igen
Och kom hem
Men hon ljög
Helt enkelt
Hon ljög honom rätt i ansiktet
Efter ett kort tag så var det samma sak




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-21 16:57



Bookmark and Share


  Lotti
något som många varit med om oavsett kön.
2011-01-21

  walborg
Maktspel och manipulation - kanske omedvetet upprepande något ..
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO