Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men hur långt från framtiden


Hon skrev ett stenkast
Från samtiden
Men hur långt från framtiden
En bösskottslängd?

Och finns kontakten kvar
Med tiden som var, innan
Samtiden som är nu
Och samtiden som kommer…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-02-01 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO