Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Internetvärldens Gunther Wallraff (¤), WIIKI LEAK , har larmat igen, denna gång om två svenska statsråds (Carl Bildt och Tobias Billström) hemliga möten med en USA-ambassadör...


"Ska Du bli Sverigedemokrat, Carl Bildt ?"

På ett hemligt möte om Irak skulle Bildt och Billström , bl a , ha sagt: "Irakier som kommer till Sverige är, oftast, fattiga och dåligt utbildade ; Om vi fortsätter att släppa in för många irakier så blir det omöjligt att få ordning på assimileringen ; Problematiken med hedersmorden gör att vi måste börja fundera på fler utvisningar av irakiska invandrare .."
Varken Carl Bildt eller Tobias Billström vill kommentera Wiiki Leaks´avslöjanden..

Egen kommentar: Om ovanstående äger sin riktighet så kan "de 20" i Svenska Riksdagen förtjust klappa händerna ! Bildt och Billström BJUDER dem på pluspoäng en masse genom sina generaliseringar ! De tre exemplen ovan kunde ju , lika gärna, ha sagts av Jimmie Åkesson ! Tyvärr är jag inte det minsta förvånad över Bildts och Billströms yttranden . Alla de avståndstaganden som regeringen Reinfeldt gjort gentemot Sverigedemokraterna faller nu ihop som ett korthus ! Patetiskt rövslickeri riktat till USA kan man också kalla det ! Den svenska neutraliteten kan man , definitivt, kasta i soptunnan ! Den finns INTE ens på pappret längre !

Källa: Radions P1 ikväll.....

(¤) :Gunther Wallraff , tysk författare och journalist, som gjort sig känd för skarpa
reportage inom ,bl a den tyska pressjätten Springer, där Walraff (under täckmantel) jobbat och avslöjat mängder av missförhållanden och öppen korruption mm . Numera (med ålderns rätt) är det bara ibland som Wallraff "dyker upp" med några avslöjanden, men de är fortfarande proffsiga och väl underbyggda. Begreppet "walraffa" har tillkommit som en tribut till denne pionjär inom den avslöjande journalistiken .

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-21 18:22



Bookmark and Share


  ULJO
Ja han och och många andra moderater står ju med ena benet i Åkessons vardagsrum.
2011-01-24

  Gunwale VIP
Bill och Bullström
som ekon av
jiMmie ÅkessoNS gnäll
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska