Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan ångrar du


Frågan ångrar du
Ångrar du nåt
Av det du skrivit

Inte mycket svarar jag
Däremot det jag inte skrivit
Eller inte skrev
De som dök upp
Men….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO