Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa


Vissa
Ja vissa av de mer kända tjejerna
Beklagar sej över att de måste visa sej nakna
För att få göra nåt annat senare
Som t ex Caroline Gynning
MEN

De som inte har dessa ”företräden”
Eller som i vissa fall, ”köpt en del” företräden
Men ändå tar sej fram
Är inte de värda mer att se upp till
Tänk så mycket mer




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO