Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Tårarna är slut
Gråten är torr




Fri vers av ghost
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-21 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost