Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man har hållit det inom sig, länge, länge, men EN dag........


När allt brister ......

När allt brister
det blir som en
explosion
som en bomb som
briserar (!)

När allt brister
en kraftfull
erosion
en "katakomb"
minerad (!)

När allt brister
ett forsande
flöde
ett vattenfall av
tårar
ett avskalat
öde
inget längre
sårar

När allt brister
blir allt
avslöjat
inget
beslöjat
naket !
vaket !

När allt brister
kan kontentan
bli rätt
ändå, på något
sätt
man kan börja
om
en Nystart,
liksom.........

----





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-21 23:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller ett totalt sammanbrott, vilket i sig kan vara en nystart. Som för fågel Fenix.
2011-01-22

  aol
bra skriftat först mäste allt brista, så kan man börja på en ny och bättre värld,
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska