Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart vår = trädgårdsfunderingar + matte - dra roten ur en 9, lik en fiskkrok, och du får siffran för kommunikation :) - till alla 'fiskare'




Gapa! Hugg! och spotta ut om det är surt

 

 

 

 

*

Budskapet en människa bär
är som bär på en buske:

En röst som 'bär' på toner från 'roten'
bär stomme för stammen

förklaring och hållbar trovärdighet
medan bären

.k.a.n.

bära även sjukdom och parasiter
smitta utifrån
Ändå kan förståelse ernås och förmedlas

Långt gånget är det
när rotens tal är borta

 

*

 

Rot-V-älska
här;
V för Victory

 

http://www.youtube.com/watch?v=DT-iMTlXfpI&a=GxdCwVVULXef84xawMa1bC1fJRHHgQIr&list=ML&playnext=1 

Victory when we
at the Final
understand eachothers language

 

Victory

 

when seals have broken
and veils have spoken
their Word

 

Victory

 

when Value lives in

our Word

 

*

 

Sjuka bär närde

friska grenars självstympning

RotVälska föddes

 

Otänd vedsamling på rot;

bot; gnistan i nästa Liv

 

*

 

 

Det går tre treor på en nia;
inget kan lösas mellan 4 ögon när den ena är enögd

Samtala är

.e.j.

att föra monolog
men tack för underhållningen
Budskapet ska smältas långsamt
och skalet
ja det spottas i närmaste kompost
efter sedvanlig mortel

Tilläggas kan:

Bärnsten glänser bäst invid järnkors
och krossade ögonblicksmoment

 

 

*

 

Budskap; Bär; Värde;

proppfullt av vitaminer

Açai Hai Açai

 

*

 

 

 




Bunden vers av Pot Pourri
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-22 05:10



Bookmark and Share


  Anna*
Många pärlor trädda efter varandra ... gillar skarpt!
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri