Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öde

Vaknar efter en sömnlös natt
dà jag somnade in pà morgonen
ser mig om
och ser att TV-apparaten var pà
han hade lämnat den pà
fast utan ljud
det var öde

Men min lille vän
satt pà bokhyllan
tittade pà mig
satte sig pà mitt pekfinger
han tittade pà mig
min lilla nymfparakit
men annars sà kändes det öde...

Öde, men ändà inte...




Fri vers (Prosapoesi) av Maria Thunholm
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-22 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm