Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


fel.

hennes nakna ord
mot påklädda fraser
som genomskinliga sanningar

hennes tårar rinner på fel kind
som om hon aldrig gråtit ut

Och mitt rödgråtna ansikte vilar
mot axlar som ingenting förstår

Din realism når inte till den här världen
Och kanske är världen för stor
för dina blåa ögon
som ser rött

Kanske är ditt sätt att förstå, förlitet
Det har jag svårt att tro
För mina vener är fyllda till bredden
med dina tankar och sanninger

Frågan är
Har du och din förståelse fastnat där?




Fri vers av Tofan
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-12-09 17:19



Bookmark and Share


    pergunnel
den här handlar om mig va?
har för mig att du skrev den när vi hade
bråkat.

den är fin. och du är duktig på att skriva, bästis <3

fast jag vet inte riktigt hur jag ska tolka den här.
2006-02-15

  meeoorw
Det är underbart. Svävande och igenomträngande.
Vill typ bara drömma bort.
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan