Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade.

du vet att jag
skulle packa allt jag har
och fara till dig
om jag bara fick chansen

även om jag älskde någon annan
eller borde

för du är mer
än mitt föreställda
mål




Fri vers av Tofan
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-03-22 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan