Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten hyllning, men här utan natur - inga äkta haikun alltså




HaikuHaiku

 

 

*

Tillräckligt lång för

att kallas lagomt lagom

mellanlångkortig

 

tillräckligt kort för

att kallas samlad samling

sjutton stavelser

 

tillräckligt trång för

att kallas snöpt på kortord

hur läsa här då

 

tillräcklig natur

för att kallas sinnesrik

om moder jords är

 

tillräckligt stor för

att kallas supermini

lite om mycket

 

tillräckligt liten

för att kallas fånig snutt

med känsla stor

Lagom samlad snöpt sinnesrik supersnutt;

en mycket eftertraktad liten tuffing med

hög halt av njutning

 

och knorr på svansen

 

Hårdhållet
AgroAquaAeroAlster
Inovativt
Känslostarkt
Underfundigt

 

Haiku

*

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-23 15:32



Bookmark and Share


  Hans Christian
Tror det kallas senryu om det ej innehåller "natur" så en lång svit som innehåller det mesta :o) Mycket bra !
2011-03-24

  filosofian
Jättebra och känner att den liknar min "lagom". Bra och tänkvärd.
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri