Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kompis kompis dotter....


orolig,vill inte se henne utnyttjas...

han är mycket äldre
"men såååå gullig
å snygg!"
klart hon faller
för hans leende och charm

men jag kan inte
dela glädjen
då jag vet att hon
är lätt
utvecklingsstörd
och att han utnyttjar
tjejer på löpande band

fattar ej att hennes
föräldrar inte reagerar
men troligtvis har de ännu
ej sett hans andra sidor

hans psykiska sjukdom som
gör honom beräknande och
i mina ögon
farlig

hans personligheter
för de är flera..
jag har sett ett par stycken
av dem

han försökte nämligen med mig
också en gång i tiden
och blev ganska ruggig
då han inte fick det svar
han önskat

jag är glad och tacksam
att jag klarade mig
så pass bra ändå
men jag är ändå orolig
för den unga tjejens skull

hon är i min dotters ålder
och han betydligt äldre..
att hon inte riktigt har samma
slutledningsförmåga som
och tyvärr ej riktigt samma
intelligensnivå..
det gör det hela än mer
beklämmande

han är något av en
"lokalkändis" här och jag vet
att många småtjejer gillar
honom,han är som en idol
åt dem..
det är han inte sen att
utnyttja heller

jag kan inte göra något
känner mig rätt maktlös
men jag hoppas att denna
tjej får hjälp snart
innan något otäckt händer..





Fri vers av firefire
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-22 22:24



Bookmark and Share


    vilgot hellros
läskigt och obehagligt
2011-01-24

  Anna*
Usch så ruggigt! Ja, anmäl eller berätta för föräldrarna åtminstone. Flickan behöver ju skyddas om det går på något sätt.
2011-01-23

  aol
obehaglig typ, anmäl honom
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire