Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djur djur.. dröm dröm




Det glömda

 

Mot stenarna slår. Vågorna, säsongens tårar. Jo, dom gråter alltid denna tid, när valen vänder buk och skunken slokar öra. Varför står du där borta när vi vänder vågorna här.

*

 

vid stranden en sandfontän

skriet ner

av glömda trummors bud

 

varför står du där borta

när valen sjunger

 

torr

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-07 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri