" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet; kommunikation. Betyder bara att komma tillsammans, ha skoj och bud-skapa; "Kom m unika tio N, sa snickar'n; "Nu Naglar Nog Närmast Någons Nådighets Nästintill Nyttiga Nej!" ;P




hur du kom till mig

 

 

 

*

hur du hänger högt nog upp och fritt för att höja mitt humör

hur du väjer smidigt bort från vingligt valda ords magnet - Honnör!

 

hur du genar genom djungler utav genus och pronomen

hur du listigt mig försenar dina tänkta smarta frågor  - Go Man!

 

hur du vägrar veta det du redan vet och även fått

hur du nästan talar om den tid som redan genom rummet gått

 

hur du hänger högt nog upp och fritt för att höja mitt humör

till ett "nästan farligt läge för en länge önskad ordcharmör"

 

hur du tungt där föll och fångade min höjda blicks vigör

genom rymder genom tårar genom minnens sinnesmarodör

 

hur du föll och hur du fångade

mitt hjärtas enmanskör

 

hur du kom till mig

med ditt Nej

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-23 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri