Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonsten

Du är min ögonsten
säger föräldern till
sitt älskade barn

Söker synonymer
Finner pupill, favorit,
älskling, juvel, skatt

Ordets ursprung
lär vara den ögats
ljusbrytning som gör
pupillen brunsvart

Ögonsten - ett
märkligt ord som fått
en märklig betydelse

Jag associerar till
gallsten och njursten




Fri vers av ghost
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-23 10:29



Bookmark and Share


  •AW•
roas av denna reflexion...jag associerar till tandsten...inte bättre det :-)
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost