Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns ni programmet med Hjalle och Heavy



Minns ni programmet med Hjalle och Heavy
Och Martin Timell var de väl
”efterlyst” hette de väl eller nåt

Det skulle sluta med att de ringde från en telefonkiosk
Tänk er detta idag
Vilken av de 2 telefonkioskerna i staden
Skulle man vara vid




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-03 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO