Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapport från en tom telefon lur



Rapport från en tom telefon lur

Om det nu bara är telefonen

Som är lur….

Och tom….



Man undrar hur tom den är

Och vad det beror på

Är det en dusch

Eller matlagning

Men kan man göra sånt hela dagarna

Lite

”är du kär i mej ännu Clas-Göran”

kanske



Halkar du runt på stan

Eller finns det andra intressen

Är det kanske andra som intressera

Mera

Är du ö h t kär i mej ännu

Eller är det bara en vana en ovana



Hör du min signal men vill inte svara

Känner du vibrationerna i fickan

Men ignorerar

Är det rent av så att det är en maktfråga

”jag ringer oftare”

Hur än det är så tomheten

Av ”ickesvaren”

Är första spiken på den kista

Som kallas ”vår kärlek”



Ska försöka skriva ner en text

Till vår kärleks gravsten

Så jag vet

Man ska begrava och sörja

För att kunna gå vidare

Men kommer inte på nån annan text än

”den bara dog”

Och datumet, de vete fasen när

När går levande över i dött

Men vägen dit i vårt fall

Är i alla fall en massa obesvarade samtal

Obesvarad kärlek kanske….





Kärlekens död utan text

Eller datum

Men lik förbannat död

Som en sten

Som om den aldrig levet

Aldrig funnits




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger
Publicerad 2011-02-01 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO