Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Manier finns det många, ett "tacksamt" ämne: Kleptomani ("tjyvtvång") ;Pyromani ("tuttaeldtvång" ); "Sadomani" ("sadisttvång") ; Tvångsmani ; Kontrollmani; Paranoia (förföljelsemani) mm , lite "egna" erfarenheter ingår...


Maniskt !

Maniskt !
följer hon slaviska
signaler

Maniskt !
sköljer hon ner
"smak av analer"

Maniskt !
höjer hon handen mot
osynligheten
töjer hon banden mot
evigheten

Maniskt !
känner hon dragningar
utan skäl
"sänder" hon förklaringar
om "bunden träl"

Maniskt !
omöjligt att förhindra
allt vett förblinda
fast sig helt förbinda
ibland kan man mildra

Maniskt !
en växande "tumör"
med små framsteg
ofta "ur humör"
debatten "seg"
att viljan frammana
är svårt
och hårt
att förändring avtala
en evig kamp
som ger ´en kramp
men hoppet finns
ibland hon minns
den fina tiden
då fanns där friden
ska locka fram den
kanske
"bättre se´n ".........

--




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-23 13:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Smak av analer...
Då måste man vara koprofag...
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska