Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelska fridens torg?

Himmelska fridens torg?

Jag sitter
vid Himmelska fridens sjö
under Himmelska fridens himmel

och tänker på orden
som stänger världen

för det
som är större
än så




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2011-01-23 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP