Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnans bibliotek i universum

 

min hjärna rymmer en outtömlig
fantastisk litteratur
som ännu ingen har läst

i drömmarna bläddras kapitel
efter kapitel
upp

jag sover och njuter en multimediashow
av absurdism och äventyr
- berättelsen om mitt liv när det skakats och blandats
i drömbarens cocktailglas

i min hjärna ryms universums sällsamma bibliotek
för min stund på jorden
en rikedom  





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-23 15:32



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Ja våra minnen är mer än en bok, en hel serie, faktiskt! Och den pågår tills vi kryper över till andra sidan
2011-01-23

  walborg
Minnena lever - dem kan ingen ta ifrån en.
2011-01-23

    ej medlem längre
ja, man måste förundras över vad som ryms i en dryga kilot tung geleklump som våra hjärnor utgör, poetissan fylls med häpnad, precis som många av oss - en fin akvarell detta!
2011-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Tänk så oerhört många volymer som ryms bara på en enda hårddisk.
Hjärnan är betydligt mer avancerad.
Man får stapla datorer tills man kommer i höjd med Empire State Building eller så för att ens komma i närheten.
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger