Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris ifrån arkivet


Jag är skuggad

av min egen kropp
Så vart jag nu än går, så följer skuggan med mig i mina egna spår
och ser allting som jag gör
så skuggan min kan jag inte hålla några hemligheter för
Så jag inser i allla fall att jag lever i skuggan av min egen själ, men det är någonting som jag numera
har lärt mig att leva med

Jag kan se min skugga när solen lyser och jag kan även se den i gatlyktornas sken
då den bara förföljer mig vart jag än går fram
eller vart det än bär hän
Så ibland när jag är ute och promenerar eller cyklar så brukar jag säga Hej till mig själv genom att hälsa på min skugga
för jag vet att skuggan och jag är en och samma person
Tjena kompis!
Så vi två bråkar aldrig med varann, då man bara höjer rösten och tar ton

Alla människor har sina skuggor
Så om en är två, hur många människor är vi då på planeten?
Ja, jag bara undrar

Ken Cassel
19/11-06.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-23 18:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina tankar
2011-01-23

  Ninananonia VIP
:) Härliga tankar Ken!
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel