Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittar orden

Jag låter orden komma till mig
Och låter dem
Flyta ner på papperet
Där de formar meningar
Och får en innebörd

På papperet ligger orden
Ligger där och vrålar ut
Sitt budskap
Väntar på att
En läsares nyfikna ögon
Ska lyssna
Till vad de har att säga

Min hand har skrivit ner dem
Min hjärna har formulerat meningarna
Men
Jag hittar inte på vad jag ska skriva
- Jag bara hittar det

För om jag hittat på
Skulle texten innehålla
En bit av min hjärna

Men då jag hittat den
Inom mig
Finns där en bit av min själ




Fri vers av Mönster
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-23 19:09



Bookmark and Share


  beli
En fråga ? VAR FÅR DU ALLA UNDERBARA TEXTER IFRÅN ?
2011-01-26

    legusa
Kul och Vackert skrivet.
Bra att du hittade orden.
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster