Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en kärring


Det finns en kärring
Som sopat bort mej
Jag tror hon flyger på sin kvast

När hon far runt
Med huckle på sin pinne
I all hast

Sen likt en höna på pinnen sitter
Namnet inte mitt är
Men det ritt är




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-04 18:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns för många feminazisthäxor.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO