Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lätt att förstöra det förstörda

I det ljusa rum
existerar bara jag och mörker
dragningskraft dit
lampan tänds
klockan stannar
det går trots allt

-bara några steg
så är du där

och så kommer hela världen falla
låt den falla rakt ner




Fri vers av PollyBlunder
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-23 22:56



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Bra skrivet Fina blommer =) Har du bytt namn?
2011-02-22

  Julio VIP
Jättebra skrivet
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder